27 / 04 / 2024

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı!

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bugünden itibaren tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı müjdesini verdi. Peki ne kadar ödeme yapılacak?



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 890 milyon 642 bin 249 TL'lik tarımsal destek ödemelerinin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırmaya başlayacaklarını duyurdu ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı!

Vahit Kirişci, konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 890 milyon 642 bin 249 TL'lik tarımsal destek ödemelerinin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılmmaya başlandığının altını çizen Kirişci, "Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun" şeklinde konuştu. 

Peki ne kadar ödeme yapılacak? İşte tarımsal destek ödemelerinin tutarları ve tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön