01 / 05 / 2024

Tarsus Belediyesi'nden 15 adet iş yeri 2 milyon 700 bin TL'ye!

 Tarsus Belediyesi'nden 15 adet iş yeri 2 milyon 700 bin TL'ye!

Tarsus M. Paşa mahallesinde bulunam 15 adet iş yeri ve 1 umumi wc+lavabo 6 Eylül 2012'de yapılacak ihalede satışa çıkacak




1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Aşağıda listesi çıkarılan muhammen bedelleri ile geçici teminat miktarları, belirtilen 16 adet Taşınmazlar (İşyeri) 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/A maddesine göre Kapalı zarf usulü ile İhale yoluyla satılacaktır.

2 - İhale 3’üncü maddede yazılı listedeki tarih ve saatlerde T.Zahit Mah. Kasım Gülek Cad. Belediye Tesisleri içerisindeki idari binadaki Encümen salonunda, Encümen huzurunda yapılacaktır.

3 - Satışı yapılacak gayrimenkuller; 15 adet iş yeri, 1 adet umumi wc ve lavabo. İş yerlerinin metrekare aralığı 14,63 ve 206,58 metrekare. İhalede en düşük muhammen bedeli 65 bin lira, en yüksek ihale bedeli ise 360 bin lira olarak belirlendi. Satışı yapılacak taşınmazların toplam alanı 669.63 metrekare.

4 - Satışı yapılacak olan Taşınmazların tahmin edilen muhammen bedelleri ve Geçici teminatları yukarıdaki listede belirtilmiş olup; İhaleye girecek isteklilerden Geçici teminatı nakit olarak yatıracak olanlar geçici teminatlarını Belediye Gelir Yöneticiliği veznesine ihalenin yapılacağı gün ve saat 09:00’dan önce yatırması ve vezneden alınacak makbuzun teklif mektubu ile birlikte dış zarfa koymaları gerekmektedir. Banka teminat mektubu olarak verilecek geçici teminat, Banka Bölge veya Genel Müdürlükçe teyitli ve süresiz olacaktır,

5 - Bu ihale ile ilgili şartnameler (Her Bağımsız Bölüm için) 200,00-TL karşılığında Belediye Mali Hizmetler Müd. Gelir Yöneticiliğinden temin edilebilir. Ayrıca; Bedelsiz olarak Belediye Mali Hizmetler Müd. Gelir Yöneticiliğinde incelenebilir.

İhaleye katılmak için Şartname satın alınması mecburidir.

6 - Bu ihaleye katılmak isteyenlerin;

a) Hangi Taşınmazın ihalesine katılmak istediğini belirten dilekçe,

b) Kanuni İkametgâh belgesi, Nüfus cüzdan sureti,

c) İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişi adına Tarsus Belediyesine borcu bulunmadığına dair borcu yoktur yazısı,

d) Şartname alındı makbuzu,

e) Geçici teminat makbuzu, (Banka teminat mektubu alınacaksa Bölge veya Genel Müdürlükçe teyit alınacaktır)

f) İhaleye katılacak isteklinin noter tasdikli imza sirküsü,

g) İstekli adına vekâleten katılınıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kişinin vekâletnamesi ile vekâleten katılanın noter tasdikli imza sirküleri belgelerini vermek zorunludur.

h) Teklif mektubu,

ı) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi, (Noterden tasdikli olacak)

i) Tüzelkişi ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, Ticaret Odasına kayıt belgesiyle şirket imza sirkülerini, dernek veya vakıf ise taşınmaz mal kiralama yetkisini gösterir genel kurul kararı ile teklifte bulunacak kimselerin yetki belgesinin noter onaylı suretini ibraz etmek zorundadır.

7 - Faks ve posta yoluyla yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

İlan olunur.


Geri Dön