04 / 05 / 2024

Tarsus'ta toplu konut projesi için çalışma başlatıldı!

Tarsus'ta toplu konut projesi için çalışma başlatıldı!

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçede toplu konut yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 



AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçede toplu konut yapılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; İbrahim Gül, Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Mustafa Kızıl, Kalkınma Bakanlığı Yatırım Danışmanı Bayram Şahin, Milli Emlak Müdürü Şerafettin Çağatay ve Toplu Konut İdaresinden (TOKİ) bir heyetle Kaleburcu Mahallesi'nde incelemeler yaptılar. 

 

Yapılan incelemenin ardından; Kaleburcu'nda Hazine'ye ait yaklaşık 90 dönümlük alan bulunduğunu ve bu alanı toplu konut projesi için değerlendirmek istediklerini aktaran İbrahim Gül, "Toplu konut yapılacak arazilerle ilgili sıkıntılı bir konu gözükmüyor ancak ilgili müdürlüklerimiz çalışmalarını yoğunlaştırıp toplu konut yapılacak olan alanları belirleyecekler."  diye konuştu.

 

Gül son olarak sözlerine şunları ekledi;  "Uzun zamandır hayali kurulan bir projeyi hayata geçirebilmek için yoğun bir çalışma içine girdik. Burada arsaların belirlenmesinin ardından, herhangi bir pürüz bırakmadan Tarsus’ta inşallah toplu konut yapımına başlanacaktır." 


Geri Dön