27 / 04 / 2024

Tarz Ansira Ankara satılık daire!

Tarz Ansira Ankara satılık daire!

Firma: Tarz İnşaat

Proje: Tarz Ansira

Tarz Ansira Ankara satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 290 bin TL ile 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 2014 Haziran'da teslim edilecek olan Tarz Ansira projesinde 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor...



8 bin 687 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan  Tarz Ansira  projesi lokasyon olarak Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa ediliyor. Tarz Ansira  Ankara  satılık daire fiyatları bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde dairelerin yer aldığı Ankara Tarz Ansira Evleri 24 bin metrekare inşaat alanına sahip. Toplamda 75 adet konuttan oluşan Tarz Ansira projesinde konut satışları devam ediyor.


Tek blok halinde yükselen Tarz Ansira Evlerinde konut teslimleri 2014 yılının Haziran ayında yapılacak.Tarz Ansira Ankara satılık daire fiyatları bilgisinden hemen önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Tarz Ansira Ankara Evleri projesinin içinde spor alanları, güvenlik, dinlenme alanları, güvenlik ve çocuk oyun alanları gibi donatılar mevcut. Tarz Ansira Ankara satılık daire fiyatları şöyle:


Tarz İnşaat Tarz Ansira fiyat listesi:

Ankara Tarz Ansira Evlerinde yer alan daireler minimum 290 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 430 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Tarz Ansira Ankara nerede?

Ankara Tarz Ansira adres:Eskişehir Yolu 20.Km Yaşamkent Mah. 3035.Cad. Çayyolu / Ankara


Tarz Ansira iletişim bilgileri:

Telefon: 0312 217 56 66

Web Adresi: www.tarzansira.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön