30 / 04 / 2024

Tarz Ansira Ankara satılık daire!

Tarz Ansira Ankara satılık daire!

Firma: Tarz İnşaat

Proje: Tarz Ansira

Tarz İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Tarz Ansira Ankara satılık daireler kapsamında konutlardan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Ankara Çayyolu üzerinde yer alan  Tarz Ansira  projesi,  Tarz İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Tarz Ansira  Ankara  satılık daire tipleri 1+1 ve de 2+1 şeklinde tasarlandı. 


Tarz Ansira Ankara projesi kapsamında 75 konut bulunuyor. Toplamda arsa alanı 8 bin 687 metrekare olan Tarz Ansira Ankara Evleri'nde inşaat alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. 


Tarz Ansira Ankara satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Tarz Ansira Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 


Tarz Ansira Ankara satılık daire!


Tarz Ansira Ankara satılık daire fiyatları kapsamında 2+1 konutların fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tarz Ansira Ankara teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. 


Tarz Ansira Ankara Konutları kapsamında oyun alanları, güvenlik, spor alanları, dinlenme alanları ve de kapalı otopark bulunuyor. 


Tarz Ansira Ankara ulaşım: Eskişehir Yolu 20.Km Yaşamkent Mah. 3035.Cad. Çayyolu / Ankara


Tarz Ansira Ankara iletişim

Telefon: 0312 217 56 66

Web Adresi: www.tarzansira.com


projeye sor



Geri Dön