03 / 05 / 2024

Taş Yapı Şişli'de otel inşaatına başlayacak!

Taş Yapı Şişli'de otel inşaatına başlayacak!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını dile getirdi.



Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını dile getirdi. Turanlı, "Selçuk Ecza Deposu ile Haydarpaşa'da 250 milyon dolarlık bir otel projemiz var. Şişli'de Bulgar Kilisesi'nden aldığımız arsada bu yıl inşaata başlayacağız. Dolapdere ve Maslak'ta da proje geliştirme çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. Önce yap sonra sat Selçuk Ecza Deposu ortaklığı ile Altunizade'de yeni bir konut projesi inşa ettiklerini ve hemen teslim projede satışlara bu hafta başlayacaklarını belirten Turanlı, maketten ev satışına karşı olduklarını dile getirdi. 350 milyon dolar değerindeki yatırımda 13 blok ve 208 daire olduğunu belirten Turanlı, "5-6-7 katlı bloklar inşa ettik. Dairelerin büyüklükleri 130 ila 450 metrekare arasında değişiyor. Bina oturum alanı bölgede yüzde 35 olmasına karşın projemizde yüzde 17. Fazla metrekare yapma peşinde olmadık. Geniş peyzaj alanı ve otopark yaptık. Her daireye ortalama 4 araçlık otopark alanı sağladık" diye konuştu. Turanlı evlerin metrekare satış fiyatının da kısa bir dönem için 5-7 bin dolar olacağını ifade etti.



Sabah


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


TAŞ Yapı Başkanı Emrullah Turanlı, 2016-2017 yılları arasında enerji, tarım, turizm ve inşaat alanında 3 milyar dolarlık yatırım planladıklarını söyledi. İstanbul'daki yeni projeleri hakkında bilgi veren Turanlı, "Selçuk Ecza Deposu ile Haydarpaşa'da bir otel projemiz var. 150 bin metrekarelik projenin değeri 250 milyon dolar. Şişli'de Bulgar Kilisesi'nden aldığımız arsada bu yıl inşaata başlarız. 100 dönümde otel, okul, hastane, konut ve ofis yapacağız. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm süreci devam ediyor. Dolapdere ve Maslak'ta da proje geliştirme çalışmalarımız var" diye konuştu. Emrullah Turanlı, maketten satışı durdurduklarını, artık inşaat bitince satışa başlayacaklarını söyledi.



Takvim


Geri Dön