05 / 05 / 2024

Tasarım ve mimarlık Buildİst'te buluşacak

Tasarım ve mimarlık Buildİst'te buluşacak

Buildİst fuarı 30 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek



Arkitera Mimarlık Merkezi ile Survey Fuarcılık tarafından düzenlenen Buildİst fuarı 30 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Tasarım, mimarlık, inovasyonun buluşma noktası olacak fuarda yapı malzemesi üreticilerine buluşma ortamı hazırlanacak. Fuar süresince fuar alanı içinde yapılacak özel düzenlemeler, fuar girişindeki yaratıcı çözümler, katılımcı ve ziyaretçilerin birbirlerine web ortamından ulaşabilmesi, fuar alanında birebir buluşma ortamlarının yaratılması sağlanacak.

Buildİst fuarında geçmiş yıllardaki fuarlara ek olarak yapı malzemesi üreticilerinin sosyal sorumluluk çalışmalarını sektör ile paylaşmalarına olanak verecek Sosyal Sorumluluk Alanı, Yeşil Binalar & Teknoloji salonu da yer alacak. Arkitera Mimarlık Merkezi yapı sektörüne yönelik 300'ün üzerindeki etkinlik ile dikkat çekerken Survey ise fuar deneyimiyle bu fuarda güçlerini birleştirecek. Balkanlar, eski Sovyet Cumhuriyetleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerini hedefleyen Buildİst bu coğrafyada üç yıl içinde Moskova fuarından sonra ikinci büyük fuar olmayı hedefliyor.
Sabah Emlak


Geri Dön