27 / 04 / 2024

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.



Her bir ayrıntısı daha sportif bir görünüm ve daha gelişmiş bir sürüş deneyimi elde etmek için geliştirilen yeni Honda CR-V’nin yeni fiyat listesi belli oldu. Honda, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyerek resmi internet sitesinde paylaştı. Buna göre, Honda CR-V modeline tam 257 bin TL zam geldiği öğrenildi. Honda CR-V’ye sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

HER AN KONFOR HER AN HUZUR

Bu aracın kabini sürücü ve otomobil etkileşimini maksimum seviyeye taşıyacak şekilde dizayn edildi.

İnceltilmiş A sütunları ile sunulan ideal görüş açısıyla aracınıza hakimiyetinizi her şartta korurken, kullanıcı odaklı yerleştirilmiş kumanda elemanları da ergonomik kullanımıyla beraber her anınıza konfor katacak.

Seçkin gümüş görünümlü ayrıntıları ile klasik ve çağdaş çizgileri bir araya getiren yeni CR-V, size en iyi kabin içi tecrübesini yaşatmak amacıyla Aktif Gürültü Önleme teknolojisini standart olarak sağlıyor. Kabin içi ses seviyesini düşüren bu teknolojiyle birlikte evinizdeki huzuru aracınızda da yaşayacaksınız.

Peki, Honda CR-V’nin teknik özellikleri neler? Güncel fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön