12 / 05 / 2024

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.



Vatandaşların gönül rahatlığı ile sundukları seçenekleri kullanabildiklerini dile getiren Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, bu seçeneklerin artırılmasını istediklerini kaydetti. Eğitim paketi ve arsa paketinin gelmesi gerektiğini dile getiren Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Şu an 3 kalemde satış yapabiliyoruz. Çekilişli gruplardaki 1 milyon TL rakamını aşmamız gerekiyor." dedi.

Yaptığı açıklamada sektörün 2023 yılında büyümesini beklediğini dile getiren Eyüp Akbal, tasarruf finansman sektöründe şu an 6 şirketin çalışmalarına devam ettiğini dile getirerek, önümüzdeki süreçte şirketlerin sayısının artacağını belirtti. Sektör olarak şu an pazar büyüklüklerinin 50 milyar Türk Lirası civarında olduğunu kaydeden Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal 2023 yılında sektör büyüklüğünün 75 milyar TL olmasını beklediklerini ve 6 şirketin şu an 450 şubesi olduğunu söyledi. Akbal, Fuzul grubunun ise 110 şubesi olduğunu ve önümüzdeki süreçte 25 şube daha açmayı planladıklarını kaydetti.

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Yaptığı açıklamada hem istihdama katkı sağlayacaklarını hem de sektörün büyüklüğünü artıracaklarını dile getiren Eyüp Akbal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sosyal konut projesi açıklandığını ve projeye 8 milyon başvuru olduğunu belirtti. Söz konusu bu başvuru sayısının konuta olan talebin halen canlı ve yüksek olduğunu gösterdiğini dile getiren Eyüp Akbal, "Biz hükümetin bu hamlesini takdirle karşılıyoruz. Çünkü her yıl 1 milyon yeni konut ihtiyacı ortaya çıkıyor." dedi.

Togg fabrikasının seri üretime geçmesini de memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Eyüğ Akbal, Togg'un Türkiye'nin 60 yıllık yerli ve milli araba hedefinin sonucunda ortaya çıkmış büyük bir başarı olduğunu belirterek, "Bizim için çok büyük bir heyecan. Togg'un finansmanına erişim için de kampanyalar yapmayı planlıyoruz." dedi.

 

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!


Geri Dön