29 / 04 / 2024

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.



Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını ve sektörün 50 milyar TL'lik büyüklüğe ulaştığını kaydetti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Eyüp Akbal, yaptığı açıklmalarda sektördeki 30 yıllık deneyimleri ve güçlü finansal yapılarıyla konut, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmak isteyenlere faizsiz finansal çözüm sunduklarını anlattı.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Tasarruf finansman şirketlerinin lisanslanması ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) denetimine tabi olmasına ilişkin süreç hakkında da önemli açıklamalar yapan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, sektörün denetim altına alınmasının sağladığı avantajlara da değindi.

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, halihazırda toplamda 6 şirketin lisans alarak faaliyetine devam ettiğini dile getirerek, Fuzul Tasarruf Finansman AŞ'nin de bu şirketler arasında yer aldığını belirtti.

Tasarruf finansman sistemini "dayanışma ekonomisi" şeklinde yeniden tanımladıklarını kaydeden Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, 50 milyar TL'lik büyüklüğe ve yaklaşık 400 bine yakın katılımcıya sahip tasarruf finansman sektörüne öncülük etmeyi sürdürdüklerini de söyledi.


Geri Dön