26 / 05 / 2024

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.



- "Dayanışma ekonomisi küçük birikimlerle konut ve araba alma sisteminin adıdır"

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "dayanışma ekonomisi" terimiyle 30 senelik sistemi, daha anlaşılabilir hale getirdiklerini dile getirerek, önemli açıklamalar yaptı.

Eyüp Akbal yaptığı açıklamada dayanışma ekonomisinin insanların küçük birikimlerini bir araya getirerek ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olduğu sistemin adı olduğunu dile getirerek, bugüne kadar yüz binlerce kişinin dayanışma ekonomisiyle ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olduğunu söyledi.

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, sektörün 30 yıldır var olmasının ve bugün geldiği konumla kazandığı güven sayesinde dayanışma ekonomisi, gerekli kanuni adımların atılmasıyla ev, araç ve çatılı iş yeri dışında farklı ihtiyaçlara da faizsiz finans kaynağı noktasında çözüm olmayı sürdürebileceğini dile getirdi.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

5 bin konut kampanyamız dayanışma ekonomisine yeni bir soluk oluyor

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, yaptığı açıklamada "dayanışma ekonomisi" felsefesini temel alan "5 Bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası"na imza attıklarını, 5 bin kişiyi, organizasyon bedelinde yüzde 35'e varan indirimlerle ev sahibi yapacaklarını da dile getirdi.

Katılımcıların, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanya dahilinde, peşinatlı ya da peşinatsız, çekilişli ya da çekilişsiz modellerle kendi belirledikleri taksit tutarlarıyla Türkiye'nin istedikleri şehrinde faizsiz ev sahibi olabileceğini kaydeden Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, sektörde ilk olan kampanya ile Fuzul Tasarruf Finansman'ın Türkiye'nin dört bir tarafında faiz yüküyle uğraşmadan düşük maliyetlerle ev sahibi olmak isteyenleri bir araya getirerek 30 yıldır başarıyla uyguladığı dayanışma ekonomisiyle finansman sağlayacağını dile getirdi. 

Herkesin ekonomik imkanları dahilinde destek olacağı güç birliğiyle kampanyaya katılan herkesi konut sahibi yapacak. Söz konusu Kampanya, dayanışma ekonomisine yeni bir soluk olacak.

Konut fiyatları en çok o ilde arttı!

Sosyal konutta flaş gelişme! Bakan tarih verdi

Emlak Konut GYO'dan 2022'nin 3'üncü çeyreğinde 20.6 milyar TL'lik satış!


Geri Dön