08 / 05 / 2024

Taşıt kredisi gözünüzü korkutmasın! Şimdi alın daha sonra ödeyin! Faiz oranı sizi sizden alacak!

Taşıt kredisi gözünüzü korkutmasın! Şimdi alın daha sonra ödeyin! Faiz oranı sizi sizden alacak!

Taşıt kredisi ile araç sahibi olmak isteyenler, taşıt kredisine dair detayları araştırıyor. İşte merak edilen o detaylar!



Halkbank taşıt kredisi imkanını sakın kaçırmayın. Bankadan bu konuda yapılan açılamada ayrıca 48 ay vade seçeneği ile yüzde 1,65 faiz oranlarından ikinci el araç kredisi desteğinin de verildiği duyurdu.

Taşıt kredisinin vadeleri yüksek tutulması buna bağlı olarak kredi miktarının da artışına neden olmuştu. Bu bağlamda Halkbank, taşıt kredisi arayan müşterilerine özel kampanyalar sunmak için önemli bir fırsat hazırladı.

Peki Halkbank, taşıt kredisi detayları ve ikinci el veya sıfır araç kredisi paketinin detaylar nelerdir? İşte taşıt kredisine dair merak edilenler…

HALKBANK'TAN 2 AY ERTELEMELİ 48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ İMKANI!

Halkbank, müşterileri için taşıt kredisi hazırlıklarının sonuna geldi ve müşterilerine duyurdu. Seçtiğiniz araca dair düşük faiz oranıyla Halkbank’tan kredinizi çekebilirsiniz. İyi bir krediniz ve düzenli bir geliriniz bulunuyorsa, kredi alma olasılığınız daha yüksek olacaktır. Kredi kampanyasında yalnızca vade ve kredi tutarı değil, çeşitli geri ödeme planları da içine almaktadır.

Finansman kampanyasında ödemelerin esnek bir şekilde hazırlandığı duyuruldu. Sabit tekrarlanan ödemelere alternatif olarak iki aylık ertelenmiş bir seçenek bulunmaktadır. Bu da kredi çekecek olan kişileri kredi açısından avantajlı bir konuma getirir. Kredi paketlerine bakıldığı zaman ise genellikle sabit ödeme planları sunmaktadır.

İKİNCİ EL ARAÇLARDA FAİZ ORANI YÜZDE 1,65

Halkbank, müşterilerine sınır ötesi seyahat seçeneği bırakırken faiz oranlarını yüzde 1,63 şeklinde olacağı kaydedildi. Yeni araç alırken taşıt kredilerine yüzde 1,63 faiz oranı uygulanmaktadır. İkinci el araçlarda ise başlangıç ​​faiz oranı yüzde 1,65'tir.

Faiz oranları hakkında bilgi almak için lütfen Halkbank müşteri hizmetlerini arayabilir ya da size en yakın banka şubesini veya resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Halkbank'ın otomobil alacaklara yönelik yoğun ilgi gören kredi kampanyalara da göz atabilirsiniz.

2023 özel sektör zam oranları! Hangi sektör ne kadar maaş zammı alacak?

Memurların beklediği gün geldi! Hesaplar peş peşe kontrol ediliyor! Bakmayanlar hemen baksın!

Baba sağlığında malını istediğine verebilir mi? Tüm miras bir çocuğa bırakılır mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön