15 / 05 / 2024

Taşoluk TOKİ mahalle parkları hizmete açıldı!

Taşoluk TOKİ mahalle parkları hizmete açıldı!

Sazlıbosna, Baklalı, Dursunköy, Yeniköy ve son olarak Taşoluk TOKİ de modern mahalle parkı, Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılarak, vatandaşların kullanıma açıldı.




Arnavutköy Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren ve vatandaşların sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri adına, çalışmalarına devam ediyor.


İlçeye kazandırılan şehir parkları, bölge parkları gibi büyük parkların yanı sıra uzak köy ve mahallere yapılan parklar ile çocukların gün içinde keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuluyor.


Sazlıbosna, Baklalı, Dursunköy, Yeniköy ve son olarak Taşoluk  TOKİ  de modern mahalle parkı, Arnavutköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılarak, vatandaşların kullanıma açıldı.


Yapımı kısa sürede tamamlanan parklarda sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği teknik donanımlar bulunuyor. Çocukların güvenle oynayabilmesi için her türlü önlemin alındığı parklar da, küçükler gün içerisinde oynamaya doyacak. Geniş yeşil alanlarıyla doğal ortamlara sahip parklarda, büyükler de yorgunluklarını atacakları bir ortam bulmuş olacak.  


Arnavutköy Belediyesi tarafından Taşoluk TOKİ’ de yapılan Taşoluk TOKİ Parkı, 5.607 m2 alana inşa edildi. 3.581 m2 yeşil alanı bulunan parkın içerisinde; piknik masaları, yürüyüş alanı, halı saha, basketbol sahası ve fitness alanı bulunuyor.



Arnavutköy Belediyesi



Geri Dön