29 / 04 / 2024

Tatar Yapı yeni projelerinden 190 milyon dolar ciro bekliyor!

Tatar Yapı yeni projelerinden 190 milyon dolar ciro bekliyor!

Ataşehir'de iki yeni projeyi hayata geçiren Tatar Yapı, metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak. Tavan yükseklikleri 5.50 ve 7.60 metre olan projelerden 190 milyon dolar ciro bekleniyor..



Tatar Yapı İstanbul Ataşehir'de hayata geçireceği ev ve ofis projelerinde metrekare yerine metreküp oranlarıyla öne çıkacak. 'Loft Up/7.60' ve 'Work Up/5.50' adı verilen projelerde tavan yükseklikleri 7.60 ve 5.50 metre olacak. Loft serisinde 6 proje planlayan şirket, 140 ila 190 metrekare arasında değişen büyüklüklerde daireler inşa edecek. 25 adet seri şeklinde planlanan Work Up projesinde ise bin 400 metrekare ofis alanı yer alıyor. Metrekare satış fiyatları ise Loft UP/7.60'da 6 bin, Work Up projesinde 5 bin TL'den başlayacak. 


DÖNÜŞÜM GÜNDE MİNDE VAR 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu 85 dönümlük arazide yükselecek projeden 190 milyon dolarlık ciro bekleniyor. Proje mimarı ise SPD Design Office Kurucu Ortağı Mimar Sabri Paşayiğit. Şirketin 3'üncü kuşak yöneticisi olduğunu belirten Tatar Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tatar, "Bugüne kadar ev ve ofiste herkes metrekaresini sorardı. Ama ferahlık ve rahat yaşam için tavan yükseklikleri de önemli. Biz Ataşehir projelerimizde metreküp büyüklüğü ile öne çıkacağız" dedi. Tüm projelerini kendi arsaları üzerinde inşa ettiklerini belirten Tatar Kağıthane, Beykoz ve İstinye'de yeni projeler planladıklarını belirtti. Tatar, Ataşehir ve Kağıthane'de kentsel dönüşüm de planladıklarını ifade etti. 


Sabah


Geri Dön