15 / 05 / 2024

Tatilmanya erken rezervasyon ile indirim sunuyor!

Tatilmanya erken rezervasyon ile indirim sunuyor!

Online turizm seyahat acentası olan tatilmanya.com, ziyaretçilerine indirimli tatil fırsatı sunuyor. Hayalinizdeki tatili en hesaplı fiyatlarla sunan tatilmanya.com, erken rezervasyon fırsatıyla yüzde 50 indirim avantajından yararlanma imkanı sunuyor...




Online turizm seyahat acentası olan tatilmanya.com, ziyaretçilerine indirimli tatil fırsatı sunuyor.  20 yıllık deneyimle hayalinizdeki tatili en hesaplı fiyatlarla sunan tatilmanya.com, erken rezervasyon fırsatıyla yüzde 50 indirim avantajından yararlanma imkanı vaat ediyor.  tatilmanya.com, Antalya Alanya’da denize sıfır ultra her şey dahil beş yıldızlı Hedef Resort Otel Spa’da konaklama fırsatını ve hayalinizdeki tatili bir tık ötenize taşıyor. Tatilmanya.com’u tıklayan tatil severler, Hedef Otelleri’nde her şey dahilde 65 TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 50 indirim fırsatını yakalıyor. 1 Nisan’a kadar sürecek olacak kampanya kapsamında ayrıca vade farksız 12 ay taksit imkanı da sunuluyor.  Bunun yanında 72 saat öncesinden iptal ve iade güvencesi de müşterilerin hizmetinde. 


ALANYA’DA ULTRA HERŞEY DAHİL 

Hedef Resort Otel Spa’da denize sıfır ultra her şey dahil konseptiyle hizmet verirken, 0-12 yaş arası ücretsiz konaklama imkanı sağlanıyor. 762 standart odası bulunan otelde, yatak sayısı bin 64. Standart Odalar 22-25 metrekare. Odalarda Telefon, Duş, WC, Saç kurutma makinesi, Minibar , Oda içi kasa(Safe), TV + uydu yayını, Split klima, Kablosuz internet bulunuyor. Ultra Herşey Dahil içinde, kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, gece çorbası, snack, kahve pasta saati, lobby bar, havuz bar, sahil bar, limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, havuz snack hizmetleri sunuluyor. Ayrıca çocuklar için çocuk bahçesi, çocuk kulübü, çocuk yüzme havuzu ve kaydıraklı yüzme havuzu mevcut. 

Tek yapmanız gereken tatilmanya.com’u tıklamak ve fırsatlardan yararlanmak. 



Geri Dön