28 / 04 / 2024

TEB konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,81'e düşürdü!

 TEB konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,81'e düşürdü!

3-120 ay arasındaki tüm vadelerde faiz oranını yüzde 0,81’e kadar indirdiğini açıklayan TEB, tüketici kredilerinde de masrafı kaldırdı, faiz oranını yüzde 1,20’nin altına düşürdü





Türk Ekonomi Bankası (TEB) yeni yılda konut sahibi olmak, masrafları karşılamak isteyenlere iddialı bir fırsat sunuyor. 3-120 ay arasındaki tüm vadelerde faiz oranını yüzde 0,81’e kadar indirdiğini açıklayan TEB, tüketici kredilerinde de masrafı kaldırdı, faiz oranını yüzde 1,20’nin altına düşürdü. 


Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yıl hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için hem konut kredisi hem de tüketici kredisine özel bir kampanya başlattı.  


Yılın ilk yarısından sonra düşüş trendine giren konut kredisi faizlerinde aşağı yönlü hareket devam ederken TEB de son indirimle beraber 3-120 ay arasındaki tüm vadelerde faiz oranını 0,81’e düşürdüğünü açıkladı. Konut kredi faizini 0.81’e düşüren TEB, 24 aya kadar vadeli tüketici kredilerinde de masrafı kaldırdı, faiz oranını yüzde 1.19’a kadar indirdi. Tüketici kredisine yönelik kampanya yılsonuna kadar geçerli olacak. 


10 yıllık konut kredisinin faiz oranı yüzde 0.81

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “TEB olarak yeni yılda herkesin hayalini gerçekleştirmesine destek olmak istiyoruz. 2013 yılında ev sahibi olmak isteyenlere, 120 aya kadar vadeli kredilerde yüzde 0.81’den başlayan oranlarda konut kredisi sunuyoruz. 24 aya kadar vadeli tüketici kredilerinde ise masrafsız, yüzde 1.19 gibi cazip oranlarda sunarak tüketicilere önemli fırsatlar sağlıyoruz. Bugünkü rekabet ortamında tüketiciler için oldukça uygun koşullarda finansman desteği sunuyoruz” dedi. 


Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye TEB şubelerinin yanı sıra teb.com.tr adresinden ve 444 0 666 TEB Telefon Bankacılığı’ndan ulaşılabiliyor.



Geri Dön