29 / 04 / 2024

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

Banka promosyonlarıyla ilgili ilk rekor kırıldı. Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 liralık yüksek bir ücret ile kazandı. Promosyon ödemesinden çalışanların tamamının faydalanacağı bildirildi.



Bankaların verdiği promosyon ödemelerinde miktarlar sürekli artmaya devam ediyor. Özellikle üniversiteler ile bankalar arasında gerçekleştirilen promosyon anlaşmaları son dönemlerde dikkat çekmeye başladı. 5 bin 500 çalışanı ilgilendiren bir promosyon ödemesinde anlaşmaya varılan rakam ise bir anda Türkiye gündemine oturdu.

TEB promosyonda rakip tanımıyor! Ne 10 bin 25 bin! Rekor rakam geldi!

41 BİN 500 LİRALIK PROMOSYON ÖDEMESİ

Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilen banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41 bin 500 TL'lik rekor bir ücret ile kazandı. Söz konusu promosyon 3 senelik anlaşma kapsamında ödenecek. Peki, bu ödemeden kimler nasıl yararlanacak? Emekli promosyon ödemeleri de bu kadar artacak mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön