29 / 04 / 2024

Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler hem tost hemde ızgara makinesi olarak kullanılan Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi'ni sizler için araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 



Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 18 Mart 2023 fiyat listesi
Tefal tost makinesi çalışırken 2000 W güç kullanır böylece cihaz kolay ısınır ve enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. Ürün aynı zamanda hem tost  hemde ızgara yapmak için kullanılır.Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi şık ve işlevsel kullanımı sayesinde mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Cihaz 600 cm2 pişirme yüzeyi sayesinde en kalabalık ortamlarda bile lezzetli yemekler  pişirme deneyimi yaşatır. 

Cihaz sahip olduğu ergonomik tasarım sayesinde yemek pişirme işlemi bittikten sonra alan tasarrufu imkanı sağlayarak fazla yer kaplamaz İstediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Izgara makinesi çalışırken 2000 W enerji tüketir.Bu özellik kolay ısınma özelliği ile birleşerek enerjiden de tasarruf edilmesini sağlar. 

Ürün ızgara, barbekü ve tost fonksiyonları sayesinde kullanıcılarına her türlü yemek pişirme deneyimi sunar. Tost makinesi ayarlanabilir 3 farklı ısı ayarı ile yiyeceklerin istenilen sıcakta pişirilmesine olanak sunar. Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi'nin sahip olduğu plakalar alüminyum döküm plakalar olarak bilinir.

Tost makinesinin sahip olduğu  bu alüminyum döküm plakalar yiyeceklerin plakalara yapışmasını ve yanmasını önler. Aynı zamanda ısınma ve kolay soğuma özellikleri ile kullanım pratikliği sunar. Tefal ızgara makinesinin paslanmaz çelik gövdesi uzun süreli ve istenilen performansta kullanım elde etmenizi sağlar. Sahip olduğu yağ toplama haznesi makinede yağ birikmesini önleyerek temiz bir kullanım sunar.

Peki Tefal tost ve ızgara makinesinin teknik özellikleri neler? Tefal ızgara makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön