28 / 04 / 2024

Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tefal 4 in1 Mop Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 



Tefal X-Plorer Serie 60 robot elektrikli süpürge gelişmiş teknolojisi ve iki yanal fırçası ile tüm köşelere ulaşır ve zeminlerinizi kolayca temizlemenizi sağlar. Aktif motorlu merkezi fırça sistemine sahip olan turbo fırçası sayesinde yüzeylerdeki tüm tozları ve kirleri muhafaza eder. 

 Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Silmenin yanında Tefal robot süpürgenin sahip olduğu  Aqua Force sistemi, vakumlama sırasında zemini paspaslayarak mükemmel sonuçlar için son bir dokunuş sağlar. Yüksek performanslı filtresi, maksimum konfor için %99,9 oranında tozları içine çeker. Piyasadaki en ince 4'ü 1 arada robot süpürge, yalnızca 6 cm yüksekliğiyle alçak mobilyaların bile altından geçerek üstün temizlik performansı ortaya koyar. 

Metodik navigasyon sistemi Smart Exploration 4.0, tüm evinizi olağanüstü bir doğrulukla ulaşır ve entegre denge sensörü sayesinde mantıklı şekilde hareket ederek etkili temizlik ortaya koyar. İnanılmaz derecede akıllı olan X-Plorer Serie 60, en yeni teknoloji yanal sensörleri sayesinde duvarlarınızı mükemmel bir şekilde takip eder ve gelişmiş halı algılama özelliği sayesinde çekiş gücünü zemin tipine göre otomatik olarak ayarlayarak ona göre temizlik yapar. 

Tefal robot süpürgeye uzaktan bağlanılabilir. Uygulamaya bağlandıktan sonra temizliğinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerden programlayıp kişiselleştirebilmenize yardımcı olur. Tefal X-PLORER Serie 60 Robot Süpürge, tüm evinizi kirlerden arındıran kapsamlı temizlik için gelişmiş teknolojilere sahip ultra kompakt bir temizlik ortaya koyar. 

Peki Tefal robot süpürgenin sahip olduğu teknik özellikler neler? 


Geri Dön