21 / 05 / 2024

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.



Çift oyun motorları ve uzun oyun oturumları

Oyun deneyiminizi en üst düzeye çıkarmak için Panther Engine 2.0 oyun motoru ile telefonunuzun RAM'ini, işlemci performansını ve ağ bağlantı hızını artırabilir,  gelen aramaları veya bildirimleri engelleyebilirsiniz. Ayrıca donanımsal jiroskop özelliği oyun deneyiminizi geliştirir.

6000mAh pil kapasitesi ile 13 saat kesintisiz oyun deneyimi sunabilen POVA 4, 18W hızlı şarj özelliği sunuyor. POVA 4 PRO modeli ise 45W süper şarj özelliği ile aynı kapasiteyi çok daha yüksek bir hızda tekrar kullanmanıza imkan tanıyor.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye de Satışta

Güvenli pil teknolojisi

6000mAh bataryası ile POVA 4 Serisi sadece daha güçlü değil, aynı zamanda daha güvenli. POVA 4 Serisi, Güvenli Akü Teknolojisi ( Secure Battery Technology )  ile aküde meydana gelebilecek olası tüm sorunları ortadan kaldırır ve çok daha güvenli hale gelir. Diğer Android cihazlarınızı ve aksesuarlarınızı da her 
iki POVA 4 cihazı ile OTG adaptör ve kablo kullanarak 10W ile şarj edebilirsiniz.


Geri Dön