15 / 05 / 2024

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Apple , merakla beklenen cihazı Apple Vision Pro'yu resmen duyurdu. Apple, geleneksel AR/VR başlık tasarımından yola çıkıyor ve onu dünyanın ilk "uzaysal bilgisayarı" olarak adlandırıyor. İşte VisionOS adı verilen tamamen yeni bir işletim sistemiyle donatılan Vision Pro özellikleri ve fiyatı



Yüksek performanslı bir taşınabilir pil paketine bağlandığında iki saatlik pil ömrü ile Vision Pro, fişe takıldığında gün boyunca kullanılabilir. Güvenlik ve kimlik doğrulama, kullanıcının irisini kilit açma için analiz eden devrim niteliğinde bir sistem olan Optik Kimlik aracılığıyla sağlanır. cihazı güvenli bir şekilde

VisionOS arabirimi, uygulamaların herhangi bir ölçekte yan yana görüntülenmesine izin veren bir 3B düzeni destekler. Ayrıca Vision Pro, Magic Keyboard ve Magic Trackpad'e kablosuz olarak bağlanarak cihazı olağanüstü metin netliğiyle özel, taşınabilir bir 4K ekrana dönüştürerek Mac'in yeteneklerini genişletiyor .

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Sorunsuz Entegrasyon: App Store, FaceTime ve İşbirliği Yetenekleri
VisionOS için özel bir App Store'un tanıtımı, kullanıcıların yüzbinlerce iPhone ve iPad uygulamasına erişmesini sağlar. Bu uygulamalar, cihazın işlevselliğini genişleterek Vision Pro için yeni giriş sistemiyle otomatik olarak entegre olur. FaceTime aramaları, her katılımcı için gerçek boyutlu döşemeler sunarken, Spatial Audio, konuşmaların her bir arayanın konumundan geliyormuş gibi görünmesini sağlayarak sürükleyici bir ses deneyimi oluşturur.

Tasarım açısından Vision Pro, camın ve kullanıcının yüzünün etrafında kıvrılacak şekilde tasarlanmış özel bir alüminyum alaşımlı çerçevenin kusursuz bir entegrasyonuna sahiptir. Modüler sistem kişiye özel bir uyum sağlarken, yumuşak tekstil Light Seal kullanıcının yüz şekline uyum sağlayarak hassas bir uyum ve rahatlık sağlar. Esnek kayışlar, sesi kullanıcının kulaklarına yakın tutar. Kafa Bandı, yastıklama, nefes alabilirlik ve esneme sağlayan 3D örgü parçası varsayılan seçeneğiyle farklı boyutlar veya stiller için kolayca değiştirilebilir.

VİSİON KARMA SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ 07 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Apple Vision Pro, önümüzdeki yılın başlarında Amerika Birleşik Devletleri'nde 3.499 $ fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 07 Haziran 2023 tarihinde saat 02:14'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 22.33 Türk Lirası, euro 23. 89 Türk Lirası, altının gramı ise 1435 Türk Lirası değerinde.

 


Geri Dön