02 / 05 / 2024

Teknosa'dan karne dönemine özel elektrikli scooterlarda dev fırsat! Sakın kaçırmayın!16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan karne dönemine özel elektrikli scooterlarda dev fırsat! Sakın kaçırmayın!16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan Teknosa, bu kez de karne dönemine özel elektrikli scooterlarda kaçırılmayacak fırsatları başlattı! Peki, Teknosa'da karne dönemine özel elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...



Teknosa, karne dönemine özel yaptığı kampanyalar ile pek çok kişinin ilgisini çekti! Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan Teknosa, bu kez de karne dönemine özel elektrikli scooterlarda kaçırılmayacak fırsatları başlattı! 

Gündelik hayatın bir parçası haline gelen elektirikli scooterlara ilgi yaz aylarının da gelmesi ile katlanarak artarken Teknosa, pek çok kişinin kalbini çalacak kampanyasını başlattı! Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kaçmak için bir numaralı tercih olan elektirikli scooterların Teknosa fiyatları şok edecek! 

Teknosa dan karne dönemine özel elektrikli scooterlarda dev fırsat! Sakın kaçırmayın!16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Onvo'dan Xiaomi'ye pek çok elektrikli scooter satışı yapılıyor. Elektrikli scooterlara uygun fiyatlarla sahip olmak için tek yapmanız gereken Teknosa'nın resmi internet sitesine girip satın almak!

Peki, Teknosa'da karne dönemine özel elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön