05 / 05 / 2024

Teksmobili Tekstil'e iflas davası açıldı!

Teksmobili Tekstil'e iflas davası açıldı!

Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü, Giyimkent Sitesi 1 nolu Iş merkezi K.4 N. 4446 Esenler İstanbul adresinde yer alan Teksmobili Tekstil Sanayi ve Ticaret şžirketi'ne iflas davası açıldığını duyurdu  



Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. BAKIRKÖY 1. İCRA ve İFLAS MUDURLUGU
Dosya No: 2010/58 İFLAS

BAKIRKÖY 1. İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADİ TASFİYE VE İFLASIN AçILMASI, ALACAKLILARIN 1. TOPLANTIYA DAVET İLANIDIR

MÜFLİS : TEKSMOBILI TEKSTİL SAN VE TİC Aşž

ADRESİ: Giyimkent Sitesi 1 nolu Iş merkezi K.4 N. 4446 Esenler İst.
TİCARET SİCİL NO : 462263

İFLAS KARARI: Bakırköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığının 10/11/2010 gün ve 2009/1036 sayılı 10,30 saati karan

Bakırköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesince iflasına karar verilmiş olan yukarıda isim ve adresi yazılı müflis hakkındaki tasfiyenin şimdilik Adi tasfiye şeklinde icrası tensip kılınmış olduğundan;

1- Müflisten alacaklı olanlara taşınır, ve taşınmazlar üzerine istihkak iddiasında bulunanlar ilandan itibaren bir ay (*) içinde Bakırköy 1. icra ve İflas Dairesine yazılı olarak alacak ve istihkak iddialarını kaydettirmeleri ve delillerini (senet, defter, hülasası vesaire) nin asıl veya onaylı örneklerini tevdii etmeleri.

2- Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini ve borçlarını bildirmeleri, aksi halin İcra ve İflas Kanununun 336.ncı maddesi uyarınca cezai sorumluluğu gerektireceği.

3- Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar, o mallar üzerindeki kanuni hakları saklı kalmak şartıyla bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdii etmeleri ve etmezlerse geçerli mazeretleri bulunmadıkça cezai sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları.

4- 15/02/2011 çarşamba günü saat 14.00 de ilk toplantı yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri ve aynı zamanda müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin ve borcu tekeffül edenlerin veya bunların vekillerinin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan olunur.

*1- Pek uzak yerlerde veya yabancı Ülkelerde ikamet eden alacaklılar için Süre uzatılabilir.

2- Reddedilen bir mirasın tasfiyesi lazım geldiğinde miras hükümleri gereğince evvelce alacaklılar davet edilmişse 1 numaralı bentteki süre (10) güne indirilir.

** Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 70'e karşılık gelmektedir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön