02 / 05 / 2024

Tekzen Diyarbakır'da mağaza açacak!

Tekzen Diyarbakır'da mağaza açacak!

Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla sürdürüyor. Tekzen'in Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunuyor.



Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini sürdüren yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki öncü konumunuda elinden bırakmıyor.Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunan Tekzen’in  toplam cirosunun yüzde 14,5 gibi bir kısmı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki mağazalarından sağlıyor.


Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hızla büyümeye devam ediyor. Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz’da Ceylan Karavil Park AVM’deaçıyor. Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunan Tekzen, böylece bölge halkıyla onuncu mağazasını buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye genelinde coğrafi olarak en yaygın yapı market zinciri olan Tekzen, yaptığı bu son yatırımıyla, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde de en yaygın ulusal yapı market zinciri konumunda.


Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi’nde bulunan Ceylan Karavil Park Avm’dekiTekzenmağazasının toplam satış alanı 3 bin 500 metrekare… Bu mağazayla birlikte Tekzen, Türkiye genelindeki52 ilde yaklaşık 200.000 m2satış alanı ile 104 mağazaya ulaşacak.Cirosunun yüzde 14,5 gibi bir kısmının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki mağazalarından sağlayan Tekzen, bölgeye yatırım yapma ve büyüme kararlılığını sürdürüyor.



Geri Dön