15 / 05 / 2024

tekzen diyarbakır mağazası açılış tarihi

tekzen diyarbakır mağazası açılış tarihi

Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla sürdürüyor. Tekzen'in Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunuyor.

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Toys 'R' Us son 200 mağazasını kapatacak!

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

Toys "R" Us 182 mağazasını kapatıyor!

Eylül ayında iflas başvurusu yapan Toys "R" Us şimdi de 182 mağazasını kapatmak için yeni bir karar aldı. 

Toys 'R' Us 182 mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda yaptığı iflas açıklamasının ardından 182 mağazasını kapatma kararı aldı.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Diyarbakır'da terör mağdurlarının evleri yıkılıyor!

Diyarbakır'da terör mağdurlarının kendi imkanları ile inşa ettiği 7 katlı bina, DBP'li Bağlar Belediyesi tarafından yıkıldı.

Diyarbakır'da terör mağdurlarının yaşadığı bina belediye tarafından yıkıldı!

Diyarbakır'da terör mağdurlarının kendi imkanları ile inşa ettiği 7 katlı bina, kaçak olduğu gerekçesiyle DBP'li Bağlar Belediyesi tarafından yıkıldı.

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

tekzen diyarbakır mağazası açılış tarihi Haberi

tekzen diyarbakır mağazası açılış tarihi

Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini sürdüren yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki öncü konumunuda elinden bırakmıyor.Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunan Tekzen’in  toplam cirosunun yüzde 14,5 gibi bir kısmı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki mağazalarından sağlıyor.


Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hızla büyümeye devam ediyor. Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz’da Ceylan Karavil Park AVM’deaçıyor. Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunan Tekzen, böylece bölge halkıyla onuncu mağazasını buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Türkiye genelinde coğrafi olarak en yaygın yapı market zinciri olan Tekzen, yaptığı bu son yatırımıyla, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde de en yaygın ulusal yapı market zinciri konumunda.


Kayapınar...