29 / 04 / 2024

Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!


Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Khalıd Saud M. Abuhaımed, Samı Tıseer Mostafa Salamn ve Zeyad Othman İ. Alhekaıl imzasıyla kuruldu.



Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Khalıd Saud M. Abuhaımed, Samı Tıseer Mostafa Salamn ve Zeyad Othman İ. Alhekaıl imzasıyla kuruldu. 


Telal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. . Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1. Türkiye'de veya başka bir yerde, Şirket'inkiyle benzer amaçlara sahip veya faaliyetleri Şirket tarafından, kendisiyle bağlantı içinde bulunması dolayısıyla, daha avantajlı bir şekilde yürütülebilecek olan iktisadi teşebbüslerin malvarlığını iktisap edebilir ve faaliyetlerini devam ettirebilir, 2. Şirket'in faaliyet alanı içinde, ulusal ve uluslararası temsilci, lisans sahibi ya da franchise alıcısı gibi hareket edebilir, Türkiye'de ya da yurtdışında temsilcilik, franchise alıcılığı, lisans sahipliği, yüklenicilik, danışmanlık, proje yükleniciliği, distribütörlük ve komisyonculuk yapabilir, 3. tüm taşınır ve taşınmaz mülkleri yönetebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, inşa edebilir, satın alabilir ve gerektiğinde satabilir; bunlar üzerinde ipotek, hapis hakkı ve diğer ayni hak türleri tesis edebilir, kabul edebilir, kurabilir ve bunları hükümsüz kılabilir, 4. bono, hisse senedi ve benzeri menkul kıymetler satın alabilir, 5. faaliyet alanına giren konularda üçüncü kişilerle sözleşmeler yapabilir, 6. amaçlarını ve faaliyet konularını gerçekleştirmek için, yerel veya yabancı piyasalardan, bankalardan ya da diğer tüzel kişilerden kısa, orta, uzun vadeli krediler ve her tür teminat alabilir, ve bu amaç için, menkulleri üzerinde ipotek, rehin hakkı kurabilir ya da bunlar üzerindeki işletme haklarını devredebilir, 7. kendisi veya üçüncü kişilerin lehine olacak şekilde her türlü garanti ve teminatı verebilir veya kabul edebilir, 8 Şirket, doğrudan veya dolaylı bir şekilde işbu faaliyet ve amaçlarla bağlantılı ve yasal olan diğer tüm faaliyetleri Türkiye içinde veya dışında sürdürebilir.   Şirket, yukarıda gösterilen iş ve muamelelerden başka, hizmetin daha iyi yürütülmesi için faydalı ve lüzumlu görülecek işlere girişmek istediği takdirde, Yönetim Kurulu'nun teklifi üzerine konu Genel Kurulun tasvibine sunulacak ve bu yönde karar alındıktan sonra dilediği işleri yapabilecektir.



Geri Dön