05 / 05 / 2024

Telegram'dan flaş karar! Premium geliyor, işte Türkiye'deki fiyatı

Telegram'dan flaş karar! Premium geliyor, işte Türkiye'deki fiyatı

Durov sözlerini, "Mevcut özelliklerimizi ücretsiz tutarken en talepkar hayranlarımızın daha fazlasını elde etmesine izin vermenin tek yolu, bu yükseltilmiş limitleri ücretli bir seçenek haline getirmektir" cümleleriyle bitirdi. 



Durov, sözlerine "Bu durum sosyal medya hizmetlerinde yeni ve kullanıcı merkezli bir çağın habercisi olacak" ifadeleriyle devam etti. Türkiye'de uygulamanın aylık 94,99 liradan satılacağı ifade edildi. 

Durov bir gönderi de paylaşarak, Telegram Premium'u seçecek olan kullanıcıların sohbetler, medya ve dosya yüklemeleri için daha yüksek bir limit alacağını söyledi .Premium kullanıcıların uygulamada her şeyi daha rahat kullanabileceğine dikkat çekildi. Telegram Premium ile 1000 kanal takip edilebilecek. Her bir kanal içn 200 sohbet içeren 20 sohbet klasörü oluşturulabilecek. Herhangi bir Telegram uygulamasına 4. bir hesap oluşturabilecek. 
 Kullanıcılar ana listede 10 sohbeti sabitleyenilecek ve 10 favori çıkartma kaydedebilecek. 

Telegram ve Signal, Meta Platformları şirketinin sahibi olduğu büyük rakibi WhatsApp'taki gizlilik konusundaki artan endişeler nedeniyle neredeyse daha fazla üyeye sahip. 

Telegram'ın aylık 500 milyon aktif kullanıcısı var ve web sitesine göre dünyanın en çok indirilen 10 uygulamasından biri.

https://emlakkulisi.com.tr/altin-ve-dolar-fiyatlarinda-gozler-prens-selmana-cevrildi-iste-22-haziran-2022-dolar-ve-altin-piyasasinda-son-durum/710582

https://emlakkulisi.com.tr/trabzon-toki-basvurulari-ne-zaman-basliyor-toki-caykara-fiyatlari-2022/710581


Geri Dön