02 / 05 / 2024

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman'a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman'a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret sonrası piyasaların durumun ne olacağı merak konusu oldu. Peki güncel piyasalarda hareketlilik be durumda? İşte Dolar, Sterlin, Euro, altın, gümüş ve kripto para piyasalarında son dakika gelişmeler...



Suudi Arabistan'ın fiili yöneticisi olarak görülen Muhammed bin Salman bugün Türkiye'yi ziyaret gerçekleştirecek. Piyasalar yeni döviz kaynağı sağlanıp sağlanamayacağını ve sağlanırsa tutarın ne miktarda olacağını yakından takip ediliyor. Bu doğrultuda TCMB'nin olası bir swap anlaşması da takip edilen konular arasında bulunuyor. 

Yapılacak ziyarette enerji, ekonomi ve güvenlik alanında bazı anlaşmaların imzalanması bekleniyor.

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

GÖZLER MERKEZ BANKASI'NDA 

Yurtiçi piyasalarda bu hafta Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. 

Haber 3 sitesinde yer alan habere göre, Geçen senenin son 4 toplantısında faizde toplam 500 baz puan indirime gittikten sonra, bu yılın ilk 5 toplantısında bir değişiklik yapmayan Merkez Bankası (TCMB) bu ayki faiz kararını 23 Haziran 2022 tarihinde açıklayacak.

Şahap Kavcıoğlu başkanlığında gerçekleştiren toplantıda Para Politikası Kurulu'nun politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit bırakması bekleniyor. Peki güncel piyasalarda durumlar nasıl? İşte 22 Haziran 2022 Dolar, Sterlin, Euro, altın, gümüş ve kripto para piyasalarında son dakika gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön