03 / 05 / 2024

Bugün 14,18 ve 22 ayar bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın! İşte altın bilezik fiyatlarında son durum

Bugün 14,18 ve 22 ayar bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın! İşte altın bilezik fiyatlarında son durum

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişine devam ediyor. Altın fiyatları yükselirken 14,18 ve 222 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL oldu? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? İşte altın bilezik fiyatlarında son durum.



Altın bilezik fiyatları, bugün de altın bilezik satın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından emrak edilip araştırılıyor. Altın bilezik fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 1026 lira seviyesinde işlem görken 14,18 ve 22 ayar alıtn bilezik fiyatlarının kaç lira olduğu araştırılıyor. 

Peki 10 Kasım 2022 güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatı kaç TL? İşte altın bilezik fiyatlarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön