05 / 05 / 2024

Tellal Dergisi'nin yeni sayısı çıktı!

Tellal Dergisi'nin yeni sayısı çıktı!

1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere Ankara merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı...



1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere  Ankara  merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş.; bugün merkez dışında Ankara, İstanbul ve İzmir’de kurulmuş şubeleri ve ülkenin her yerinde bulunan değerleme uzmanları ile tüm Türkiye’ye hizmet veren bir firma. Bu yönüyle sektörünün öncülerinden olan Lal Değerleme A.Ş., ulusal hizmet anlayışının yanı sıra, yurt dışında da değerleme hizmetleri veriyor. 


Lal Değerleme A.Ş., kurumsal yapısı gereği sektöre hizmet eden öncü kuruluşların üyesi olup, çalışmalarında aktif olarak rol alıyor. Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği (LİDEBİR), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) ve Ankara Ticaret Odası (ATO) bu kuruluşlardan bazılarıdır. 



Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı.


Geri Dön