18 / 05 / 2024

Tellal Dergisi yeni sayısı

Tellal Dergisi yeni sayısı

1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere Ankara merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı...

Yeni KDV indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Para Dergisi köşe yazarı Talha Apak, köşesinde yeni KDV indirimin konut teslimlerini nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Talha Apak'ın o yazısı... 

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, 2010 yılından beri hizmet veren Mace ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Platin Dergisi, inşaat sektörünün sorularına ışık tutacak!

Platin Dergisi, inşaat sektörünün liderlerine yeni dönem hedeflerini ve sektörün geleceğine dair beklentilerini sordu. Bu sayı konut sektörüne yönelik pek çok soru işaretine ışık tutacak.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

İstanbul Finans Merkezi Türkiye'nin projesi!

Finans dünyasının gündemini tutan İFM Dergisi, yeni sayısında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın değerlendirmelerine yer verdi. Cevdet Yılmaz,''İFM Türkiye’nin projesi'' dedi.

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.

TOKİ Haber Dergisi'nin Ekim sayısı yayında!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Ekim sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e - Dergi olarak sitemizden okuyabilirsiniz.

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor!

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

TOKİ Haber Dergisi’nin Eylül sayısı yayınlandı!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Eylül sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e- Dergi olarak TOKİ' nin sitesinden okuyabilirsiniz...

Gayrimenkul sahipleri ve kiracıların yeni hakları!

Yaz döneminde kiralık konutlara ilginin artmasına bağlı olarak, birçok bölgemizde kiralık konut bulamama sorunu yaşanmaktadır. Gayrimenkul sahipleri ve kiracıların yeni haklarını Tellal bu sayısında yayınladı.

Hafele’nin mimarlık ve tasarım dergisi Gateway yenilendi!

Häfele’nin dört yıldır ilgiyle okunan mimarlık ve tasarım dergisi Gateway, yeni yazarları, dinamik arayüzü ve güncel içeriğiyle online izlenen bir mimarlık ve tasarım platformuna dönüştü.

TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı!

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin 52. sayısı yayınlandı. Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor...

Ali Hepşen: Konut kredisi kullanımda doğru miktarda kredi kullanımı önemli!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ali Hepşen, Lal Değerleme bünyesinde yayınlanan Tellal Dergisi'nin Mayıs sayısında Faiz oranlarındaki artışın konut kredisi kullanacak olanlara etkisini kaleme aldı...

Tellal Dergisi yeni sayısı Haberi

Tellal Dergisi yeni sayısı

1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere Ankara merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş.; bugün merkez dışında Ankara, İstanbul ve İzmir’de kurulmuş şubeleri ve ülkenin her yerinde bulunan değerleme uzmanları ile tüm Türkiye’ye hizmet veren bir firma. Bu yönüyle sektörünün öncülerinden olan Lal Değerleme A.Ş., ulusal hizmet anlayışının yanı sıra, yurt dışında da değerleme hizmetleri veriyor. 


Lal Değerleme A.Ş., kurumsal yapısı gereği sektöre hizmet eden öncü kuruluşların üyesi olup, çalışmalarında aktif olarak rol alıyor. Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği (LİDEBİR), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) ve Ankara Ticaret Odası (ATO) bu kuruluşlardan bazılarıdır. 



Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı...