18 / 05 / 2024

Tellal Dergisi en son sayısı

Tellal Dergisi en son sayısı

1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere Ankara merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı...

Dünyada en fazla milyardere ev sahipliği yapan 10 kent!

ABD merkezli iş dünyası ve finans dergisi Forbes, dünyada en çok milyarderin yaşadığı 10 kenti duyurdu. ABD merkezli Forbes dergisine göre, dünyada en fazla milyarder sahip kent yine New York olduğu kaydedildi. New York’u 74’er milyardere ev sahipliği yapan Moskova ve Hong Kong izlemiş oldu.

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile  birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Dünyanın en zenginleri listesi değişti! Elon Musk sırasını kaybetti!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesini güncel bir şekilde duyurdu. Buna göre, ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile 1. sıradaki yerini kaybetmiş durumda.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Dünyanın en pahalı semtleri açıklandı! Türkiye'den bir yer listede yer buldu...

Time Out Dergisi, "Dünyanın en havalı semtleri" listesini açıkladı. Türkiye'den bir semt, derginin yer listesinde yer buldu. İşte haberin ayrıntıları...    

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Türkiye'nin en yaşanabilir üç şehri açıklandı! İşte listedeki sürpriz şehirler

ABD'li Forbes Dergisi Türkiye'nin şehirlerini yaşanabilirlik kriterlerine göre sıraladı. Türkiye'nin en yaşanabilir kentleri sıralamasında İstanbul birinci sırada yer alırken bazı şehirlerin sıralaması ise sürpriz oldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Tellal Dergisi en son sayısı Haberi

Tellal Dergisi en son sayısı

1996 yılında gayrimenkul, inşaat ve müşavirlik hizmeti vermek üzere Ankara merkezli olarak çalışmaya başlayan Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş.; bugün merkez dışında Ankara, İstanbul ve İzmir’de kurulmuş şubeleri ve ülkenin her yerinde bulunan değerleme uzmanları ile tüm Türkiye’ye hizmet veren bir firma. Bu yönüyle sektörünün öncülerinden olan Lal Değerleme A.Ş., ulusal hizmet anlayışının yanı sıra, yurt dışında da değerleme hizmetleri veriyor. 


Lal Değerleme A.Ş., kurumsal yapısı gereği sektöre hizmet eden öncü kuruluşların üyesi olup, çalışmalarında aktif olarak rol alıyor. Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği (LİDEBİR), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) ve Ankara Ticaret Odası (ATO) bu kuruluşlardan bazılarıdır. 



Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı...