29 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı iletişim!

Tema İstanbul Halkalı iletişim!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı iletişim bilgileri için haberimizde yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz. Tema İstanbul Halkalı Atakent projesi metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




3 bin 610 adet konutun içerisinde yer aldığı  Tema İstanbul  projesinde Tema World Eğlence Merkezi, Tema Mall Alışveriş Merkezi ve Tema Plaza alanları bulunuyor.


Tema İstanbul Halkalı iletişim bilgileri öncesinde Tema İstanbul hakkında bilgi verelim. Tema İstanbul Halkalı'da Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Tema İstanbul Halkalı projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle yükseliyor.


Tema İstanbul Halkalı projesinin tamamı 1,5 milyon alan üzerinde inşa ediliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. Tema İstanbul Halkalı teslimleri 2016 yılında yapılıyor.


Tema İstanbul Halkalı projesinde yer alan Halkalı Tema World Eğlence Merkezi'nde Bir Eski İstanbul, Ortadoğu ve Uzakdoğu konseptleri ile hazırlanmış eğlence ve oyun alanları yer alıyor.


Tema İstanbul Halkalı'daki Tema Mall AVM ve Tema Plaza alanlarında ise ünlü markaların yer alacağı alışveriş mağazaları, cafe ve restoranların olduğu yeme ve içme alanları bulunuyor.


Tema İstanbul Halkalı iletişim için 0212 970 00 00 numaralı telefonu arayarak Tema İstanbul Halkalı Atakent satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Tema İstanbul Halkalı satış listesi metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlıyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri'nde 1+1 daireler 53,11 metrekare, 2+1 daireler 88,95 metrekare, 3+1 daireler 107 metrekare, 4+1 daireler 141,67 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde meyve bahçeleri, yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi olanaklar yer alıyor.


Tema İstanbul Halkalı iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön