29 / 04 / 2024

Tema İstanbul ulaşım!

Tema İstanbul ulaşım!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı



Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul ulaşım bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Tema İstanbul Evleri, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.  Tema İstanbul  Konutları kapsamında toplam arsa alanı 1.5 milyon metrekare olarak belirlendi. 


 Tema İstanbul ulaşım!


Proje kapsamında alışveriş merkezi, konut alanları, ofis alanları ve de eğlence alanları bulunuyor. Tema İstanbul Küçükçekmece kapsamında toplam 3.610 daire yer alıyor. 

Tema İstanbul Halkalı satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alanları 52 metrekareden başlıyor ve de 141 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tema İstanbul Halkalı satış fiyatı metrekare birim olarak 3.200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Halkalı teslim tarihi 2016 senesi olarak belirlendi. Tema İstanbul Halkalı kapsamında sauna, buhar odası, voleybol sahası, basketbol sahası, oyun alanları, tenis kortu ve fitness center yer alıyor.


Tema İstanbul ulaşım!

Tema İstanbul ulaşım: Tem Otoyolu Güney Yan Yol Üzeri 842 Ada Atakent-Küçükçekmece/İStanbul. 


Tema İstanbul satış ofisi

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


projeye sor



Geri Dön