29 / 04 / 2024

Terrace Tema Halkalı ulaşım!

Terrace Tema Halkalı ulaşım!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema Halkalı ulaşım ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 5 ay sonra teslim edilecek olan Terrace Tema Halkalı'da konutların satış fiyatları 375 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen  Terrace Tema  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. Terrace Tema Halkalı ulaşım ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor.


Terrace Tema Halkalı  projesinde 416 adet daire yer alıyor. Terrace Tema Halkalı projesinin 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Terrace Tema Halkalı satış ofisi ile 0212 698 15 00 telefon numarasından görüşme yapabilirsiniz.


Terrace Tema Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 2 kule halinde yükselen Terrace Tema Halkalı projesinde kuleler 30 - 40 katlı olarak inşa ediliyor.


Terrace Tema Halkalı projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Terrace Tema Halkalı ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.Terrace Tema Halkalı projesinde konutların satış fiyatları 375 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Terrace Tema Halkalı 



Terrace Tema Halkalı ulaşım!

Terrace Tema Halkalı adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL



Terrace Tema Halkalı ulaşım!


Terrace Tema Halkalı ulaşım!


Terrace Tema satış ofisi

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön