30 / 04 / 2024

Tema İstanbul'da her 100 kişiden 27'si peşin parayla ev sahibi oluyor!

Tema İstanbul'da her 100 kişiden 27'si peşin parayla ev sahibi oluyor!

Ali Kantur satış ofisine gelen her 100 kişiden 27'sinin evi peşin parayla satın aldığını dile getirdi. Herhangi bir kampanyanın bulunmadığı projede yüzde 25 peşinat ve anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 75 konut kredisi ile satış gerçekleştiriliyor...



Mesa, Artaş, Öztaş ve KANTURAKDAŞ ortaklığı ile inşa edilen Tema İstanbul'da oluşacak primi faize kaptırmak istemeyen konutu peşin parayla alıyor. 


MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve KANTUR-AKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur satış ofisine gelen her 100 kişiden 27'sinin evi peşin parayla satın aldığını dile getirdi. Herhangi bir kampanyanın bulunmadığı projede yüzde 25 peşinat ve anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 75 konut kredisi ile satış gerçekleştiriliyor. 


Erhan Boysanoğlu "Buna rağmen peşin satışlar sektör ortalamalarının üzerinde gerçekleşiyor" dedi. Emlak 2013 fuarında ilk defa görücüye çıkan projeye yabancılardan da yoğun ilgi olduğunu kaydeden Boysanoğlu, "Markaların gücü ve yüksek prim potansiyeli konutların hızlı satışında etikili" bilgisini verdi. Projede metrekare fiyatları ortalama 3 bin 450 lira olarak hesaplanıyor. 


Bugün Gazetesi 


Geri Dön