15 / 05 / 2024

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...



"Daha önce Defne bölgemizde hastanemiz yoktu"

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan İl Sağlık Müdürü Tunga Barçın, Anadolu Ajansı muhabirine, 60 günde tamamlanarak faaliyete başlayan hastanenin poliklinik hizmeti vermeye başladığını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada hastanede bütün polikliniklerin aktif olarak çalıştığını dile getiren İl Sağlık Müdürü Tunga Barçın, "Defne Devlet Hastanesi'ne gelen vatandaşlardan  çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Daha önce Defne bölgemizde hastanemiz yoktu. Şu anda yeni hastanemiz hizmete açıldı ve vatandaşlarımız oldukça memnunlar." dedi.

Defne Devlet Hastanesi'ne gelen vatandaşlardan Bekir Aksu da hastanenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak, "Hatay'a böyle bir imkan sağlandığı için devletimizden ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun." diye konuştu.

Hastaneye oğlunu ve eşini muayeneye getiren Hasan Konuşkan, "Allah devletimizden razı olsun, muayene olduk. Allah devletimize zarar vermesin." dedi.

Muayene olmaya gelen Ali Balcıoğlu da 60 günde inşa edilen hastanede tüm polikliniklerin olduğunu, hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Depremin vurduğu Hatay'da en ağır yıkım Antakya'da!

DASK'ta yeni düzen! Teminatlar iki katına çıkıyor: 1.416 TL prim ödenerek, 603 bin 200 TL teminat alınacak!

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!


Geri Dön