02 / 05 / 2024

Temmuz ayında elektrik faturalarına zam gelecek mi? İşte yanıtı!

Temmuz ayında elektrik faturalarına zam gelecek mi? İşte yanıtı!

EPDK, Temmuz ayında elektrik faturalarına zam yapılıp yapılmayacağına dair açıklamada bulundu.



EPDK görevli tedarik şirketlerinden elektrik alan müşteriler için ulusal enerji fiyat tarifesini üç aylık dönemler halinde belirliyor.

Temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan üçüncü çeyrek dönemin tarifesi yarın açıklanacaktı.

Öte yandan, 1 Haziran’da sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam gelmişti.

Temmuz ayında elektrik faturalarına zam gelecek mi? İşte yanıtı!

Editörün Notu: Bu haber 1 Temmuz 2022, saat 00.13'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 69 kuruş, euro 17 lira 38 kuruş, altının gramı ise 972 lira 96 kuruş değerindedir.

İslam Memiş'ten altın ve dolar için büyük uyarı

Asgari ücrete ara zamda ilk teklif geldi! Asgari ücret ne kadar olacak?

Selçuk Geçer'den, 'dolar düştü' diye sevinenlere kötü haber


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön