02 / 05 / 2024

Tepe İnşaat, Narlı Tarifler kitabı 13 Eylül'de çıkıyor!

Tepe İnşaat, Narlı Tarifler kitabı 13 Eylül'de çıkıyor!

Tepe İnşaat Narlife projesi olarak “Refika’nın Mutfağı”nın kurucusu, program yapımcısı, kitap ve gazete yazarı Refika Birgül ile yaklaşık altı aydır sürdürmekte olduğu “Narlı Tarifler” kitabımız tamamlandı...




Tepe İnşaat Narlife projesi olarak “Refika’nın Mutfağı”nın kurucusu, program yapımcısı, kitap ve gazete yazarı Refika Birgül ile yaklaşık altı aydır sürdürmekte olduğumuz işbirliğinin en heyecanlı ve en renkli meyvesi olan “Narlı Tarifler” kitabımız tamamlandı, sizlerle buluşmayı bekliyor.

 

13 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleştireceğimiz kitap lansmanımızda, narın simgelediği bolluğu ve bereketi kendi uzmanlığı ile birleştiren Refika Birgül’ün elinden Kısırın Narlı Hali’nden, Refika’nın Nardanaşı’na, Narlı Karidesli Türk Suşisi’nden, Lokumlu Nar Sorbe’ye kadar birbirinden lezzetli tarifleri tatma fırsatı bulacaksınız.

 

Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz’un ve Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal’ın katılımıyla Refika’nın Mutfağı’nda gerçekleşecek buluşmada sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 



Geri Dön