30 / 04 / 2024

Tepe Sosyal Tesisleri yeni yılda hizmete girecek!

Tepe Sosyal Tesisleri yeni yılda hizmete girecek!

Tepe Sosyal Tesisleri Projesini uygulamaya koyan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; bu görkemli projenin birinci etabında sona gelindiğini ve yeni yıl ile birlikte Tepe Sosyal Tesislerini hizmete açacaklarını müjdeledi.



 Menemen'in bir dönem en gözde restoranı olan ve Menemen'in sembolü haline gelen Tepe Restoran'm bulunduğu yerde, Tepe Sosyal Tesisleri Projesini uygulamaya koyan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; bu görkemli projenin birinci etabında sona gelindiğini ve yeni yıl ile birlikte Tepe Sosyal Tesislerini hizmete açacaklarını müjdeledi. 

Şahin; "Menemen'in simgesi haline gelmiş Tepe Restoran olarak bilinen yerde, modem bir sosyal donatı alanı oluşturduk. 

Ailelerin de gelebileceği, yemekli toplantılar ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak bin kişilik modern bir restoran yaptık. Yine Menemen'i kuşbakışı izleyebileceğiniz bir noktada bin kişilik yaz ve kış aylarında kullanılabilecek bir düğün salonu yaptık. Menemen'de görev yapacak bürokrat, müfettiş, denetmen gibi resmi görevlilere hizmet verecek, 5 yıldızlı otel kalitesinde bir Belediye Konuk Evi oluşturduk. Ayrıca ilçemize bir de üstü kapalı yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdık. Menemen'de tarım arazisi bol ama denizimiz yok. Aslında denizi olan Foça ve Aliağa ilçeleri bize çok yakın ama sonuçta oraya gidip gelmek ayrı bir masraf. Gençlerimize yüzme kursları açabileceğimiz yarı olimpik havuz oluşturduk. Yaz döneminde burada havuzbaşı organizasyonlar da gerçekleştirilecek" diye konuştu. 

Kentsel dönüşüm desteklenecek Menemen Tepe Sosyal Tesisleri'nde ikinci etap çalışmalara 2014 yılı içerisinde başlanacağı ve yine bir yıl içerisinde ikinci etap çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini açıklayan Başkan Tahir Şahin; "ikinci etap çalışmaları kapsamında 3500 kişilik anfi tiyatro, kafeterya, ilçe merkezinden Tepe Restoran'a çıkmanızı sağlayacak dikey asansör ve yürüyüş yolları oluşturulacak" dedi.


Yenigün


Geri Dön