19 / 05 / 2024

TepePark Evleri'nde metrekaresi 1.750 dolara!

TepePark Evleri'nde metrekaresi 1.750 dolara!

şžehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, her bakımdan eşsiz ve yaşam fırsatı olan TepePark Evleri'nde 42 villada yaşam bir ay sonra başlayacak...



şžehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, her bakımdan eşsiz ve yaşam fırsatı olan TepePark Evleri'nde 42 villada yaşam bir ay sonra başlayacak. Akıllı ev sistemiyle donatılan villalar yaklaşık 1 dönümlük arsa alanıyla müstakil yaşamın kapılarını aralıyor...
 
Projenin adı: TepePark Evleri.
 
Yapan şirket: Yuvataş İnşaat.

Projenin lokasyonu: Kurtköy Akfırat.
 
Satış pazarlama sorumlusu: Güzin Ervardar.
 
İnşaata başlama tarihi: 2007.
 
İnşaatı bitirme tarihi: Haziran 2011.
 
Toplam arsa: 47 bin 771 metrekare.

Toplam inşaat alanı: 9 bin 554 metrekare.
 
Sosyal donatılar: TepePark Villaları, her villaya iki araçlık otoparkı, toplam 800 metrekare olan 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı havuz, amfi tiyatro, otuz araçlık misafir otoparkı, 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti, 120 ton kapasiteli su deposu, atık su arıtma sistemi, jenaratör, merkezi otomatik bahçe sulama sistemi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, 2 kilometrekarelik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club 'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor.

Konut sayısı: 42 adet villa.
 
Konut bilgileri: 320 metrekare Safir, 330 metrekare Ametist ve 440 metrekarelik Kehribar villa tipleri bulunuyor.
 
Projede en düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 1.750 dolar -1.800 dolar.

Projedeki en ucuz ve en pahalı konut fiyatı :575.000 dolar + KDV ile 780.000 dolar + KDV arasında değişiyor.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 145 kişi.

Projenin ayırt edici özelliği: Yaklaşık 48 dönüm üzerinde yer alan 42 adet villa ile gerçek müstakil hayat sunan TepePark Evleri projesinde her villanın 1 dönüme yakın arsası bulunuyor. Villaların hepsinin dört bir tarafı bahçe, komşu villa ile ortak duvarı bulunmuyor. Akıllı ev özellikleri, sosyal imkanlar, ücretsiz iç mimar desteği gibi özellikler de büyük bir ayrıcalık yaratıyor.

Projede anneler için neler var: 24 saat kayıt yapan kameralı sistem ve profesyonel güvenlikle korunan villa bahçelerinde çocuklarıyla beraber özgürce ve daha fazla vakit geçirebilecekler. Ayrıca annelerin spor yapabilecekleri alanlar yer alıyor.
 
Projede babalar için neler var: Babaların çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilecekleri basketbol- voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet ve yürüyüş alanları bulunuyor.

Projede çocuklar için neler var: çocukların keyifle oynayabilecekleri oyun alanları, 3 adet çocuk havuzu ve kapalı oyun odası bulunuyor. Bu alanlarda ayrıca 24 saat güvenlik birimleriyle çocukların güvenliği sağlanmış oluyor.
 
Projede aileler için neler var: Park Club 'da; cafe, fitness salonu, kapalı havuz, sauna, masaj odası, masa oyunları, bilardo bulunuyor. Açık alanlarda yürüyüş alanları, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu yer alıyor.
 
Projeye en yakın anaokulu ve kreş: 300 metre mesafede Irmak Anaokulu, Bilfen Anaokulu, Koç Anaokulu, Okan Koleji Anaokulu bulunuyor.

Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Okan Koleji ve Koç Lisesi 500 metre uzaklıkta yer alıyor.
 
Projeye en yakın devlet liseleri: Projeye en yakın devlet lisesi 3.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Projeye en yakın hastane ve polikliniklerin uzaklıkları 3.5 kilometre ile 10 kilometre arasında değişiyor.

Projeye en yakın alışveriş merkezi: Carrefour Express 450 metre, Viaport 3 kilometre, Atlantis Alışveriş Merkezi 3.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı: 3.5 kilometre.

Anayollara uzaklığı: TEM 'e uzaklığı 2.5 kilometre, E-5 'e mesafesi ise 10 kilometre.
 
0216 677 11 70  

http://www.tepepark.com/

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


Geri Dön