27 / 04 / 2024

Termo Teknik Logic Yoğuşmalı Kombi porselen yemek takımı hediye ediyor!

Termo Teknik Logic Yoğuşmalı Kombi porselen yemek takımı hediye ediyor!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi Logic Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik LOGIC Yoğuşmalı Kombi, 31 Ağustos’a kadar Güral Porselen’den 41 parça porselen yemek seti hediyeli.



İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi Logic Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik, Ramazan ayına yeni bir kampanya ile giriyor. Kampanya süresince LOGIC 26/35 Yoğusmalı kombi satın alan ve kombisinin açılışını yaptıran her tüketiciye, Güral Porselen’den 41 parça tam set porselen yemek takımı hediye edilecek. Termo Teknik kampanyası 31 Ağustos 2014’e kadar devam ediyor.


LOGIC kombinin üstün kapasitesinden faydalanmaya başlamak ve sofralarında Güral Porselen’in şıklığını sunmak isteyenlerin kampanyadan yararlanmaları için, kombilerinin açılışını takiben “www.termoteknik.com” web sayfasındaki başvuru adımlarını takip ederek İşlemlerini tamamlamaları yeterli oluyor.


Termo Teknik’in de bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group’un (ISG) bünyesinde faaliyet gösteren Ideal Heating tarafından İngiltere’de üretilen LOGIC 26/35 yoğuşmalı kombi, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.  İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde çok tutulan, Türkiye’de 2011 yılında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan Logic yoğuşmalı kombi,  mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yapısı ile dikkat çekiyor.



Geri Dön