02 / 05 / 2024

Termo Teknik'ten 31 Temmuz'a kadar kampanya!

Termo Teknik'ten 31 Temmuz'a kadar kampanya!

‘Ramazan Hediyesi’ Kampanyası çerçevesine 31 Temmuz’a kadar Termo Teknik LOGIC Yoğuşmalı Kombi, 6 kişilik Güral Porselen yemek seti hediyeli.



İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik, Ramazan ayına yeni bir kampanya ile giriyor. Kampanya süresince LOGIC Premix Yoğusmalı Kombi satın alan her tüketiciye, Güral Porselen’den 6 kişilik porselen yemek takımı hediye ediliyor. Termo Teknik kampanyası 31 Temmuz 2015’e kadar devam edecek. LOGIC Kombi’yi ve üstün kapasitesinden faydalanmayı tercih eden tüketiciler, sofralarında da Güral Porselen şıklığına sahip oluyor.


Kolay Teslim


Termo Teknik yetkili bayileri, hiçbir ek işlem gerektirmeksizin yemek takımını da kombi ile birlikte teslim ediyor. Hediyenin örneğini görmek isteyen tüketiciler; Termo Teknik yetkili bayilerinde LOGIC’in yanında görebiliyor.


Avrupa’nın Sevilen Kombisi


Termo Teknik’in de bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group’un (ISG) bünyesinde faaliyet gösteren Ideal Heating tarafından İngiltere’de üretilen 26/35 ve 31/35 kW kapasiteli LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor.  İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yıllardır çok sevilen; Türkiye’de de 2011 yılında piyasaya sunulan ve Türk tüketicisinin kısa zamanda beğenisini kazanan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi,  aynı anda iki banyoda sıcak su sağlayabilen yüksek kapasiteli ve performanslı, tasarruflu ve az yer kaplayan tasarımı ile dikkat çekiyor.



Geri Dön