29 / 04 / 2024

Terörden zarar gören bölgeler sıfırdan inşa edilmeli!

 Terörden zarar gören bölgeler sıfırdan inşa edilmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de muhtarlar buluşmasında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Terörden zarar gören bölgeler tamamen yıkılıp sıfırdan inşa edilmeli. Hemen spekülasyonlar başlıyor." dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye'de muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmada "Terörden zarar gören bölgeler tamamen yıkılıp sıfırdan inşa edilmeli. Hemen spekülasyonlar başlıyor." açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şu şekilde devam etti;


KENTSEL DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM ORADAKİ MÜLK SAHİPLERİ İÇİNDİR


Bölgede yıkılan yerlere şehitler için evler yapılacağı yalanının uyduruyorlar. Bölgede yapılan kentsel değişim dönüşüm de oradaki mülk sahiplerine yönelik yapılacak işlerdir. Bu mülk sahibi olmayanlar ise nasıl bundan önce orada kirada yaşıyorsa yine orada kirada yaşamaya devam edecekler. Bu süreç içerisinde devletimiz tarafından kira yardımı yapıyorlar. Adil olmak bir devletin şanındandır, şerefindendir. Güvenlik güçlerimizin bir tırnağını oradaki beton yığınlarına değişmeyiz. Şehitlerimizin yakınlarının acısı bizim şu andaki yaşadığımız gibi değil, bunu çok iyi biliyoruz. Şehitlik bu toprakları vatan yapan o kanın ta kendisidir. Ülkenin ve milletin bekası için canını ortaya koyan kahramanlarımızı omuzlarımızın üzerinde taşısak yeridir.


Sabah


Geri Dön