30 / 04 / 2024

Terrace Carpediem Evleri'nin tanıtımı yapıldı!

 Terrace Carpediem Evleri'nin tanıtımı yapıldı!

Yıldırım Bozkurtve Selda Bozkurt'un sahibi olduğıı, SKYYYapı'nm 201Z yılında Afızlı'da yapımına başlayıp geçtiğimiz günlerde bitirdiği Terrace Carpediem Evleri'nin tanıtımı geniş katılımlı bir kokteyl ile gerçekleştirildi.





Yıldırım Bozkurtve Selda Bozkurt'un sahibi olduğıı, SKYYYapı'nm 201Z yılında Afızlı'da yapımına başlayıp geçtiğimiz günlerde bitirdiği Terrace Carpediem Evleri'nin  tanıtımı geniş katılımlı bir kokteyl ile gerçekleştirildi. Evlerin yüzde 40'nııı satıldığını belirten Yıldırım Bozkurt, aynı bölgede yeni projelere imza atacaklarını söyledi. 

Almanya kökenli olan ve 2007 yılında Antalya'da kurulan SKYYYapı Firınası'ııııı Arızlı'da yapımına başladığı Terrace Carpediem Evleri'niıı tanıtımı önceki akşam evlerin havuzlu bahçesinde düzenlediği kokteyl ile gerçekleştirildi.Eşsiz manzarada muhteşem bir mimari ile yapılan evlerin taıııtımındaSKYY Yapı Firması'mn sahipleri Yıldırım Bozkurt ile Selda Bozkurt ve Terrace evlerinin sahipleri ile çok sayıda davetli katıldı.. 


YÜZDE 40 SATILDI 


Antalya'da birbirinden güzel farklı mimarilerde yapılara imza atan ve Kocaeli'nde yatırıma yönelen firma, Kocaeli 'ııde de kısa zamanda büyük projelere imza attı. 

SKYY Yapı, Kartepe ilçesinde yaptığı 108 dairelik Carpe Diem konutlarının ardından 2012 yılında İzmit ilçesi Toki Arızlı Konutları .Vkpınar Köyü mevkiinde Terrace Carpediem Evleri'niıı yapımına başlayarak kısa sürede tamamladı. 29 dairelik rezidans projesi Terrace Carpediem Evlcri'nin 210 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu ve şimdiden yüzde 40 ııın satıldığı öğrenildi. 


HERŞEYİ HAZIR 


Kokteyl'de basın mensuplarına bilgi veren Yıldırım Bozkurt, "Evlerin şimdiden yüzde 40'ı satıldı. Kısa sürede evlerin yüzde 40'ınm satışının gerçekleşmesinde, proje bittikten sonra evleri satışa çıkarmamızın büyük bir etkisi var. 

SKYY Yapı firması sahipleri Yıldırım Bozkurt ile eşi Selda Bozkurt Rezidaıısların her şeyi hazır. Arızlı; Kocaeli'de hatta Türkiye'de en sağlam yer olduğu söylenen deniz ve doğa manzaralı, TEM otoyolu ile D-100 Karayolu'na 3 kilometre mesafede, şehir merkezine 9 kilometre uzaklıkta, Sabilıa Gökçene 30, Cengiz Topel'c 20 dakika mesafede bir yer" şeklinde konuşarak konum avantajlarını anlattı. 


EN İYİ MALZEMELER SEÇİLDİ


 Haziran ayı sonuna kadar, anlaşmalı bankalar ile 0.29 da başlayan konut kredisi ile bu projeden ev almak isteyenlerin hemen teslim olarak evlerini alabileceklerini belirten Yıldırım "Bu projemiz, Kocaeli halta Türkiye standartlarının çok üzerinde, Avrupa standartlarında yapılan bir proje. Avrupa tarzı enerji ve ısı tasarrufu bulunmakta. Tüm malzemeler özenle seçildi. Binadaki kiremit rengi bile en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Diğer yapılarda çift cam kullanılırken bu yapıda üçlü cam kullanıldı. Yanmayan vc deforme olmayan malzemeler kullandık. Dünyanın en güvenli çelik kapısı projede yer aldı. Kapılar hırsızlığa karşı 5 yıl garantili. Evlcrimiz.2+1 ve 3+1 olarak iki ayrı tipte. 2+1 '1er 112 metre kare iken 3+1 '1er 150 metrekare. En üst katta ise 2 dubleks evimiz de bulunuyor" dedi. 


YENİ PROJELERİMİZ VAR 


Eşi ile birlikle muhteşem bir ev sahipliği sergileyen Yıldırım Bozkurt "Kocaeli'nde ve bu bölgede projelerimiz henüz bitmedi. Yeni arsalar aldık. Çok yakında yapüğımız Rezidaıısların hemen karşısında özel bir okul projesini hayata geçireceğiz. Bu okuluyapıp teslim edeccğiz. Ayrıca bu bölgede yine yaptığımız yatırımlar ile özel üniversitede hayata geçirebiliriz. 

Konut projelerimizde devam edecek" şeklinde konuştu. Davetliler biten Terrace evlerini oldukça beğendi. 


Milliyet Marmara 




Geri Dön