30 / 04 / 2024

Terrace Tema'da daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor!

Terrace Tema'da daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar’ın, 48 yıllık deneyimiyle Halkalı-Atakent’te yükselen Terrace Tema projesinde daire fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor...




İnanlar’ın, 48 yıllık deneyimiyle Halkalı-Atakent’te yükselen  Terrace Tema  projesinde; biri 30, diğeri 40 katlı iki kulenin kaba inşaatları, çok özel bir çalışma planı ile her zaman olduğu gibi söz verilenin üstünde ayrıcalıklarla tamamlandı. İnanlar’dan yaşam ve/veya yatırım amaçlı bir gayrimenkul yatırımı yapmanın şimdi tam zamanı... 


30 ve 40 katlı iki kulesi ile yükseklerde yaşamayı gerçek bir ayrıcalığa dönüştüren projede, 360o panoramik göl ve deniz manzarası bölgenin tüm güzelliklerini daha önce görülmemiş bir şekilde gözler önüne seriyor. Özel seyir terasları, tüm proje sakinlerinin kullanabileceği kütüphanesi, sinema odası ve sosyal alanlarıyla da Terrace Tema’da keyif her açıdan en yükseklerde yaşanıyor. Terrace Tema sakinlerinin yanı sıra misafirlerinin konforu için de burada, kısa dönem kiralayabilecekleri özel odalar da tasarlandı.


Yaşama daha çok yer ayırmak için, mimari ayrıntılarda da benzersiz özelliklerin tercih edildiği Terrace Tema’da, kuleler proje alanının sadece üçte birini kullanıyor. Böylece sosyal yaşam seçenekleri ve ayrıcalıklar için tam 26.500 m2’lik dev bir yeşil alan bırakılıyor. Sağlıklı, keyifli ve farklı sosyal yaşam seçenekleri sunan bu dev bahçede proje sakinleri Terrace Tema’dan ayrılmak istemeyecek.


Terrace Tema’nın dikkatle seçilen konumu, ulaşım, sağlık, eğitim ve alışveriş gibi temel ihtiyaçlar için büyük kolaylıklar sunuyor. Atatürk Havalimanı, Basın Ekspres Yolu, Tem-E5 bağlantı yolları ve Metro, Metrobüs gibi İstanbul’un en önemli ulaşım yollarının yanı sıra başta Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Atatürk Olimpiyat Stadı, Marmara Üniversitesi Kampüsü ve Arena Park olmak üzere birçok önemli merkez projeye sadece birkaç dakika uzaklıkta.


Sadece 416 daireye sahip Terrace Tema, bölgenin en butik yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Tamamı 3.40 m tavan yüksekliklerine sahip, büyüklükleri 90m2 - 236 m2 arasında değişen daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri İstanbul’da az rastlanacak bir ferahlık ve konfor sunuyor. Özellikle 90 m2’lik 1+1 daireler ise Atakent-Halkalı bölgesinde alternatifsiz. Tavandan zemine kadar inen, tamamı açılabilir pencereler, gün ışığını ve taze havayı içeri alıyor, maksimum ergonomik ve ferah yaşam alanları yaratıyor.


Konforun yanı sıra şık tasarımlarıyla da Terrace Tema daireleri dünya standartlarında kaliteyi yaşatıyor. İç tasarımlarında ünlü mimar ve tasarımcı Mustafa Toner’in imzasının bulunduğu, göz alıcı güzellikteki daireleriyle Terrace Tema bölgenin en prestijli yaşamlarının adresi olacak. Terrace Tema’da ödeme koşullarında da önemli kolaylık seçenekleri sunuluyor. Denizbank ve Akbank’ın özel faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkanlarının yanı sıra İnanlar bünyesinde de kişiye özel, avantajlı ödeme planı seçenekleri oluşturulabiliyor. Ödeme planı detayları ve projenin 345.000 TL’den başlayan fiyatları ile ilgili bilgilendirme konusunda İnanlar çok özel hizmetler sunuyor. Hafta içi her gün 09.00 - 19.00 arası satış ofislerinde hizmet veren İnanlar’ın deneyimli satış danışmanları, dilerseniz randevuyla sizi yerinizde de ziyaret edip sunum yapabiliyor.


Üstelik şimdi ilgilenilen daireyi, yerinde görerek satın alma opsiyonu da sunuluyor. İnanlar’ın, bu yepyeni hizmeti için inşaat sahasında oluşturduğu özel bir alanda ilgilenilen daireyi ziyaret etmek, detaylı bilgi almak ve satın alma işlemlerini anında başlatabilmek mümkün. Hızlı ve planlı gelişimiyle gelecekte İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olmaya aday Halkalı Atakent’te yükselen Terrace Tema, teslim tarihi Şubat 2014’e tüm hızıyla eksiksiz bir şekilde hazırlanıyor. Terrace Tema‘daki dairelerini erken alanlar kazanıyor; ayrıcalıklı yaşam ve yatırım fırsatlarını tüm İstanbul gelmeden önce yakalıyor...


Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön