29 / 04 / 2024

Terrace Tema'da yüksek kulelerde göl manzaralı bahçe keyfi!

Terrace Tema'da yüksek kulelerde göl manzaralı bahçe keyfi!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da hayata geçirilen Terrace Tema, ev sahiplerine yüksek kulelerde göl manzaralı bahçe keyfi vaadediyor. 416 daireden oluşan projenin 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyor..



48 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren İnanlar'm Halkalı Atakent'te yükselen projesi Terrace Tema, 2014 şubatta teslim edilecek. Kulelerinin kaba inşaatı ve cepheleri tamamlanan Terrace Tema, yüzde 1 peşinatla 375 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı seçenekleri de oluşturulabilen proje, 26 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip. 


Terrace Tema Evleri'nde iki kule bulunuyor. Projedeki kuleler 30 ve 40 katlı olarak tasarlandı. Terrace Tema Halkalı Evleri'nde konutların alanları 90 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor. Projenin bir penceresi göl, diğer penceresi Tema Park manzarasına hakim. Toplam 416 daireden oluşan 1+1, 2+1, 3+1 tipteki daire seçenekleri sunan Terrace Tema, konumu ve özellikleri ile çalışan, öğrenci ve aileler için yaşam alanı içeriyor. 3 metrelik kat yüksekliği bulunan proje, ev sahiplerine yeşil bitki örtüsünün hakim olduğu gök bahçelerini de sunuyor. Proje sakinlerine açık, kapalı havuzlar, hamamı, 2 tenis kortu, koşu yolu, zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, basketbol futbol sahası, dikey bahçeleri ve çarşı imkanları da sunuyor. 


Star Gazetesi


Geri Dön