12 / 05 / 2024

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.



Ömer Nart, aynı zamanda Tesla Türkiye CEO'su Kemal Geçer'in de 10. World Ecommerce Forum'da yer alacağını belirtti. Nart, e-ticaret ve Tesla'ya dair merak edilenlerin cevaplarını bulabilecekleri bir röportaj için Haziran sayısı kapağında Kemal Geçer ile yapılan röportaja dikkat çekti. WORLDEF E-Ticaret Dergisi'nin, e-ticaret ve otomotiv endüstrisi gibi konulara ilgi duyan okuyucular için heyecan verici bir sayı olacağına inandığını belirtti.

 Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

FORUM, 41 ÜLKEDEN 100 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK  

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 10. World Ecommerce Forum, 8-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. "E-ticaret Yeni Yüzyılı" temasıyla gerçekleştirilecek forum, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Ana sponsorluğunu Aras Kargo ve İkas'ın üstlendiği forumda; farklı ülkelerden 70 binden fazla Amazon ve Etsy satıcısı, yaklaşık 550 konuşmacı, 200 üretici, 260 servis sağlayıcı, 400 stant ve 200'den fazla B2B iş birliği masası yer alacak. Forumda ayrıca, global perakende e-ticaret markaları da yer alacak ve global e-ticaret profesyonelleri ile pazaryerleri de katılımcılar arasında olacak. Bu etkinlik, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine önemli bir katkı sağlayacak.

133 bin TOKİ konutundan 1 tanesi bile yıkılmadı!
1 gram bile altını olan acilen baksın! Gram altın o rakama kadar yükselecek! Çabuk olun, hemen bakın!
Ziraat Bankası müşterileri acilen bakın! Flaş bir açıklama yapıldı!

Geri Dön