19 / 05 / 2024

Tesla’dan yeni yılın ikinci indirimi geldi! Musk adeta çıldırdı!

Tesla’dan yeni yılın ikinci indirimi geldi! Musk adeta çıldırdı!

Amerikalı elektrikli otomobil devi Tesla yılın ikinci indirimini yaptı. Bu indirim markadan sürpriz bir zamanda geldi. İşte detaylar…



Tesla’nın “dünyanın en hızlı seri üretim aracı” olarak tanıttığı Model S Plaid versiyonu da kampanyanın içinde yer alıyor. İndirim öncesi 114.900 dolardan alıcı bulan modele yüzde 4.3’lük bir indirim uygulandı. Bununla birlikte ABD’den aracı satın alacak olan kullanıcılar aracın Plaid versiyonunu 109 bin 900 dolardan alma şansı elde edecek.

Amerikalı üreticinin SUV kategorisindeki temsilcisi Model X’te “Musk çıldırdı” indiriminden nasiplendi. Ve böylece Model X 109 bin 990 dolardan yüzde 9’luk indirim sayesinde 99 bin 900 dolara indi. Ailenin 1020Hp güce sahip hırçın X versiyonu Plaid ise bu indirim sonrasında 119 bin 990 dolardan yüzde 8.3 indirim ile 109 bin 990 dolara geriledi.

 Tesla’dan yeni yılın ikinci indirimi geldi! Musk adeta çıldırdı!

Tesla en son indirimini 2023 Ocak ayında yapmıştı ve bu indirim de erken geldi. Birçok kullanıcı yeni yıl ile birlikte Tesla cephesinden bir zam haberi beklerken ters köşe oldu adeta. İndirimin üzerinden sadece 2 ay geçmişken gelen bu yeni indirimse herkes için sürprizle birlikte sevindirici oldu.

İndirim haberinin ardından CEO Elon Musk’ın açıklaması şu şekilde oldu:

“İnsanların bir Tesla sahibi olma arzusu son derece yüksek. Sınırlayıcı faktör, bir Tesla için ödeme yapma yetenekleridir.”

Elon Musk Kriptoyu Bırakıyor: Yapay Zeka Yatırımlarına Odaklandı!

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Elon Musk'tan Twitter uyarısı!


Geri Dön