03 / 05 / 2024

Tesla’nın uygun fiyatlı otomobili için geri sayım başladı!

Tesla’nın uygun fiyatlı otomobili için geri sayım başladı!

Model S, Model X, Model 3 ve Model Y araçlarıyla piyasada yer alan Tesla; bu modellerin yanı sıra yeni uygun fiyatlı bir otomobil üretmeyi hedefliyor. İşte detaylar...



Elektrikli otomobil denilince akla gelen ilk markalardan olan Tesla’nın ürün portföyünde şu anda 4 farklı model yer alıyor. Model S, Model X, Model 3 ve Model Y isimli elektrikli otomobillere sahip olan Tesla'nın ürün gamına daha uygun fiyatlı bir araç eklemek istediği bir süredir konuşuyor. 

Uygun fiyatlı yeni Tesla modeli için 1 Mart tarihi milat olabilir!

Tesla Model 3 ve Model Y, markanın en çok satan iki otomobili olarak dikkat çekiyor. Model S ve Model X’e göre daha uygun fiyatları ile öne çıkan bu iki otomobil, markanın lokomotifi durumunda. Durum böyleyken, Tesla daha fazla kişiye ulaşmak adına daha uygun fiyatlı bir elektrikli araç üretmeyi hedefliyor.

Daha önce Tesla CEO’su Elon Musk tarafından da müjdesi verilen otomobille ilgili yakın zamanda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. 1 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yatırımcı günü etkinliği ile beraber Tesla’nın yeni otomobilinin de bulunduğu yeni yol haritasını açıklayacağı tahmin ediliyor.


Geri Dön